Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:33  |  15/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió estrena un nou espai mensual: el debat municipal

  • Vallès Visió

    Vallès Visió

7/2/2014

La periodista de la televisió del Baix Vallès, Sara Escriu, serà l’encarregada de moderar aquest espai, on hi participaran totes les forces polítiques amb representació municipal de cadascun dels municipis del Consorci Teledigital Mollet.


Aquest dimarts, 11 de febrer, Vallès Visió engega un espai obert a totes les forces polítiques amb representació municipal dels ajuntaments que integren el Consorci Teledigital Mollet. Es tracta d’un programa d’una hora de durada que s’emetrà un cop al mes i on hi participaran els representants de les forces polítiques amb representació municipal dels 6 municipis del CTM: Mollet, Parets, Montornès, Montmeló, Martorelles i Vallromanes. L’espai, conduït i moderat per la periodista Sara Escriu, es podrà veure els dimarts, a les 22.30 h., i té com a objectiu ser un espai obert per a tractar i debatre temes municipals des de diferents punts de vista.


Sara Escriu explica que des de Vallès Visió s’ha creat aquest espai mensual de debat polític per tal de potenciar la pluralitat informativa: “Volem que tots els partits polítics amb representació al consistori tinguin veu, expressin la seva opinió i d’aquesta manera es potenciï el diàleg”.


L’espai de debat polític començarà aquest dimarts, 11 de febrer, per Montornès, i cada mes hi aniran participant els representants de la resta de municipis del CTM. En aquest primer debat hi formaran part José Antonio Montero (EUiA- ICV), Daniel Cortés (PSC), Cristina Tarrés (PPC) i José Maria Lecina (CiU).