Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:06  |  26/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Comença un nou Cicle de Cinema Infantil en Català a Granollers i a Sant Celoni

  • CINC

    CINC

23/1/2014

El CINC és un cicle de sessions de cinema infantil en català que es projecta a diverses poblacions de Catalunya durant els caps de setmana. El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya impulsa aquest programa de foment del consum de cinema en català, que compta amb la col•laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, institucions locals, cinemes i entitats.

 

A Granollers i a Sant Celoni el cicle s'inicia el 25 de gener i es farà durant cinc caps de setmana, els dissabtes a les 16.15 h, a les sales de l'Ocine de Granollers i de Sant Celoni. El preu únic de l'entrada és de 4,20 euros.

 

Les pel•lícules que es podran veure en català a l'Ocine de Granollers i de Sant Celoni són:

 

25 de gener: Turbo

En Turbo és un cargol amb un somni impossible: arribar a ser el millor corredor del món. Misteriosament, però, després d'un accident esdevé increïblement veloç.

 

1 de febrer: Epic. El món secret

Enmig de la lluita contínua entre les forces del bé i les del mal, una jove adolescent s'uneix a un grup de guerrers d'elit i éssers extraordinaris per salvar el món.

 

8 de febrer: Doraemon i Nobita Holmes al misteriós Museu del Futur

El misteriós lladre Deluxe li roba el cascavell a en Doraemon. Per localitzar el cascavell perdut, en Doraemon dóna a en Nobita un conjunt de detectiu que li ha de permetre reunir les claus per arribar al Museu del Futur.

 

15 de febrer: Frozen. El regne del gel

Una profecia condemna el regne de Frozen a passar un hivern etern. L'Anna, acompanyada del Kristoff i del seu fidel ren, emprendran un viatge èpic a la recerca de la Reina de la Neu perquè posi fi el gèlid sortilegi.

 

22 de febrer: Pluja de mandonguilles 2

Flint forma part de l'equip dels millors investigadors del món, però aviat descobrirà que l'invent que va a crear està donant resultats molt perillosos per a la humanitat.

 

Enllaços:

Cinema en català

Facebook cinema en català