Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:37  |  11/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Més de 400 vehicles han fet una Volta Solidària per La Marató de TV3

15/12/2013

Durant la jornada s’han celebrat els 10kmRACC i les Voltes Solidàries, activitat que ha comptat amb la col·laboració dels pilots Aleix i Pol Espargaró. L'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, ha estat present en les diferentes activitats solidàries organitzades

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat escenari d’una intensa jornada amb la celebració dels 10kmRACC i les Voltes Solidàries per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties neurodegeneratives. Amb les activitats organitzades pel Circuit de Barcelona-Catalunya, s’han recaptat un total de 13.738 euros, que se sumen al còmput global de l’edició 2013 d’aquest projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3.

La jornada ha començat amb una matinal de curses d’atletisme de 10 km, 5 km i infantils en el marc dels 10kmRACC, on han participat més de 5.000 runners. A partir del migdia han començat les Voltes Solidàries, una activitat ja consolidada dins dels actes de La Marató de TV3 que el Circuit organitza per sisè any consecutiu. Més de 400 vehicles han passat durant la tarda pel traçat català amb la finalitat d’aportar el seu gra de sorra per a recaptar fons per les malalties neurodegeneratives.

També han volgut mostrar tot el seu suport per la causa els pilots Aleix i Pol Espargaró, que han participat activament realitzant la Volta Solidària de cloenda al Circuit:


Aleix Espargaró: “No parem de fer coses per La Marató de TV3, tot el país es bolca i és impressionant. Al matí hem fet el partit i a la tarda la Volta Solidària al Circuit, perquè volem aportar tant com puguem. Espero que li hagi agradat molt a la gent haver fet una volta amb nosaltres”.


Pol Espargaró: “És la primera vegada que rodo en un circuit amb gent del carrer i m’ha agradat molt l’experiència. A més, és molt maco poder ajudar d’alguna manera a La Marató de TV3”.A més de totes les activitats celebrades al Circuit de Barcelona-Catalunya, els assistents han tingut l’oportunitat de realitzar una visita per les seves instal·lacions, passant per direcció de cursa, la sala de brífing, el podi i la sala de premsa.