Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:54  |  16/08/2018

Data i hora oficial

El temps

10 anys de Voluntariat per la llengua en imatges

5/12/2013

El Voluntariat per la llengua (VxL) arriba als 10 anys havent assolit les 80.000 parelles lingüístiques. El programa s'ha expandit territorialment a les Balears, València, Andorra i la Catalunya del Nord. A Catalunya ha iniciat, a més, una expansió sectorial en àmbits com l'empresa, l'Administració de justícia, la sanitat o l'esport.

 

Amb motiu de la commemoració dels 10 anys de Voluntariat per la llengua a Catalunya, la Direcció General de Política Lingüística va celebrar, amb la col•laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, un acte de celebració a la Fàbrica Moritz de Barcelona el 21 de novembre de 2013 en què es va projectar aquest vídeo amb imatges i testimonis que el programa ha generat al llarg d'aquest decenni.

 

Us convidem a veure aquest emotiu vídeo com a mostra del que representa el programa del Voluntariat per la llengua i com a agraïment a totes les persones que el fan possible. Si mireu bé, podreu veure-hi una parella lingüística que es va fer a l’Esclat de Montmeló.

 

En aquest acte, es va presentar el nou portal vlx.cat. El programa també disposa d'un compte a twitter (@vxlcat) i una pàgina a Facebook (facebook.com/vxlcat).

 

Voluntariat per la llengua a youtube