Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:25  |  16/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Arriba a Montmeló l'obra de teatre "Smiley, una història d'amor"

2/12/2013

Considerada per la crítica la millor comèdia catalana de l'any i ha obtingut 3 Premis Butaca 2013 dels 4 als quals optava: millor espectacle de petit format, millor text teatral (Guillem Clua) i millor actor (Albert Triola)

 

El proper diumentge, a les 18 hores, a la Sala Polivalent de la Torreta, arriba Smiley, una historia d'amor. Es tracta del primer muntatge que Guillem Clua escriu i dirigeix alhora i està interpretat per Albert Triola i Ramon Pujol. La crítica teatral catalana la va catalogar com una obra peça teatral única. Ara, el públic montmeloní i de rodalies tindrà l'oportunitat de gaudir d'aquesta maravellosa comèdia.

 

SINOPSIS

L'Àlex acaba de tenir un desengany amorós. S'ha fet il·lusions amb algú que, al cap de poques setmanes, ha desaparegut del mapa. Agafa el telèfon i es disposa a demanar explicacions sense saber que aquesta trucada tindrà conseqüències imprevisibles.

 

En Bruno, per la seva banda, no es fixaria mai en algú com l'Àlex, però un equívoc fa que s'acabin coneixent. I el que comença com una cita normal i corrent s'acaba convertint en un esdeveniment que els canviarà la vida.

 

Perquè, de vegades, la vida et pot canviar en un segon: el que trigues a enamorar-te d'algú, a llegir un missatge amb un símbol que sembla un somriure. Smiley, una història d'amor és una obra que ens fa veure que tots som igual de vulnerables a l'amor.

 

18.00 h

La Torreta Sala Polivalent

 

Preus:

Entrada general, 10 €

Carnet Jove, 8 €

Jubilat i menors de 18 anys, 6 €

    

Reserves:

salapolivalent.montmelo.cat

salapolivalent@montmelo.cat

935720000 (ext. 158)