Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:06  |  16/08/2018

Data i hora oficial

El temps

El Circuit se suma per sisè any consecutiu a La Marató de TV3 amb les Voltes Solidàries

29/11/2013

El mateix dia també se celebrarà la cursa d’atletisme 10kmRACC. 

 

Per sisè any consecutiu i després de l’èxit d’anteriors edicions, el 15 de desembre el Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a col·laborar amb La Marató de TV3 amb les Voltes Solidàries per recaptar fons per les malalties neurodegeneratives. En la mateixa jornada també se celebrarà la cursa d’atletisme 10kmRACC sobre la pista del Circuit.

 

Tandes populars amb les Voltes Solidàries

Tots aquells que vulguin participar a les Voltes Solidàries, tindran l’oportunitat de realitzar amb el vehicle propi dues voltes al traçat del Circuit de Barcelona-Catalunya, escenari del Gran Premi d’F1® i del Gran Premi de MotoGP™ entre altres reconeguts campionats. El preu de les Voltes Solidàries és de 20 euros per vehicle, ja sigui moto o cotxe, i independentment de les persones que l’ocupin. Es poden realitzar tandes entre les 14.00 i les 17.15h, en vuit torns diferents de 20 minuts cadascun, i els vehicles aniran guiats per un cotxe de seguretat a una velocitat mitjana de 50 km/h. El mateix dia es podrà realitzar gratuïtament un recorregut per les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya, visitant direcció de cursa, la sala de brífing, el pòdium i la sala de premsa.

 

La recaptació de les Voltes Solidàries es destinarà íntegrament a l’edició 2013 de La Marató de TV3, mentre que aquells que desitgin fer una aportació major podran realitzar un donatiu físic al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Es poden comprar els tiquets de les Voltes Solidàries a: www.circuitcat.com

 

Al matí, el Circuit serà territori runner

En la mateixa jornada, el traçat català acollirà la cursa d’atletisme dels 10kmRACC, organitzats pel RACC a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya. Al matí, se celebrarà la cursa dels 10 km, adscrita a la lliga Championchip 2013 i que inclou 3km fora del recinte, els 5km i les curses infantils. Una part de la recaptació de les inscripcions anirà destinada a La Marató de TV3.

 

Els Abonats Socis i Oficials del Circuit tenen condicions preferents a l’hora de formalitzar la inscripció. Es pot sol·licitar més informació al telèfon 93 571 97 77 o a l’e-mail abonats@circuitcat.com, en el cas dels Abonats Socis, o a l’e-mail oficials@circuitcat.com en el cas dels Oficials del Circuit.

 

Més informació i inscripcions a: www.10kmracc.es

 

La Marató de TV3 2013, amb les malalties neurodegeneratives

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. També realitza una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. L’edició 2013 de La Marató de TV3 estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives, que poden afectar qualsevol edat des de la infància.