Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:34  |  22/03/2019

Data i hora oficial

El temps

El ciclisme de carretera torna a Montmeló

28/11/2013

Montmeló va ser durant la dècada dels 80, referent comarcal del ciclisme de carretera. El Club Ciclista Montmeló va organitzar, durant molts anys, proves ciclistes al nucli urbà de la localitat, criteriums comarcals i fins a la Volta al Vallès. Amb la seva desaparició, l'esport de la bicicleta no va tornar a emergir fins fa uns 10 anys, quan la Penya Blaugrana va crear una secció de bicicleta de muntanya. Durant 5 anys, aquesta entitat va realitzar l'Open de BTT que va adquirir gran renom entre els amants de la modalitat de muntanya.

 

Ara és, de nou, l'entitat blaugrana, l'organitzadora d'una cursa amateur en carretera. Per això, encara que és una activitat nova per als més joves, és d'altra banda, el ressorgiment del ciclisme a la nostra localitat.

 

La cursa, es realitzarà el diumenge 1 de desembre i és de caràcter amateur, pel que està oberta a qualsevol participant. La prova, que comença a les 11 hores, obrirà les inscripcions a les 10 del matí i finalitzarà a les 12.30 del migdia. Es tracta de donar voltes durant 90 minuts a un circuit perifèric al voltant del nucli urbà. La sortida i arribada estarà ubicada a la plaça de la Vila i el recorregut serà pel carrer de Vic, la ronda del Pedregar, la verneda del Congost, el carrer Santiago Rusiñol i l'avinguda Pompeu Fabra.

 

LA POLICIA LOCAL INFORMA:

 

Amb motiu de la prova ciclista, el casc urbà de Montmeló quedarà tallat a la circulació a tots els carrers del circuit ciclista (Vic, ronda del Pedregar, verneda del Congost, Santiago Rusiñol i Pompeu Fabra), de 11.00 a 12.30 h

 

També hi haurà una sèrie de zones afectades on s'habilitaran sortides controlades de vehicles durant el transcurs de la cursa:

  • Zona plaça Gran - Joaquim Blume (direcció Granollers): es realitzarà sortida de vehicles, sempre que sigui necessari, donant pas alternatiu per Dr Robert en sentit Granollers fins al carrer Nova.
  • Zona plaça Gran - Joaquim Blume (direcció Mollet): es realitzarà sortida de vehicles, sempre que sigui necessari, donant pas alternatiu per Pompeu Fabra fins Primer de Maig.
  • Zona Pintor Mir (direcció Granollers): es realitzarà sortida de vehicles, sempre que sigui necessari, donant pas alternatiu per fins al carrer sant Maria.

Per tot això, la Policia Local, recomana no utilitzar els vehicles estacionats a l'interior del circuit ciclista, si no és necessari, D'aquesta manera es facilitarà el bon transcurs de l'activitat esportiva i s'evitarà possibles problemes de circulació.