Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:40  |  20/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Montmeló se suma a les felicitacions als germans Espargaró

16/11/2013

Granollers organitza una gran recepció als campions Pol i Aleix Espargaró, a la que assisteix l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil

 

3.500 persones van omplir la plaça de la Porxada el passat 28 d'octubre,per rebre als germans Espargaró, que es van trobar amb la seva afició. Granollerins i granollerines van omplir els carrers des del Palau d'Esports fins a la plaça de la Porxada. Més de 5.000 persones, de les quals 3.500 es van reunir a la Porxada. Aquesta va ser l'espectacular rebuda als campions. Pol Espargaró va aconseguir el Mundial de Moto 2 amb 22 anys mentre el seu germà, Aleix Espargaró, és el nou campió de la categoria CRT del Mundial de MotoGP.

 

Els campions van estar aclamats durant tot el cercavila, els Espargarins amb el seu característic color carbassa va onejar les banderes. Els Diables i els Xics de també es van sumar a la festa final. A la recepció oficial feta a l'Ajuntament van estar present, Salvador  Servià, director del Circuit; i l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, que va celebrar els títols amb els germans Espargarò.