Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:04  |  14/12/2018

Data i hora oficial

El temps

25 de novembre, Dia Internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones

21/11/2013

Com cada 25 de novembre, des de l'Ajuntament de Montmeló, dona recolçament a la campanya contra la violència vers les dones


Enguany, es vol destacar i donar a coneixer tota la feina que des del Punt Dona es fa. La lluita contra la violència masclista, el recolçament a les víctimes i l'atenció jurídica son els objectius prioritaris d'aquest servei municipal. Punt Dona presta assessorament per a tractar totes les problemàtiques que deriven bàsicament de les situacions de risc, conseqüència de conflictes personals i familiars. Per això es dona orientació jurídica i es tracten les problemàtiques derivades en temes com separacions, divorcis, maltractaments, violència familiar, custòdia de menors, etc.... Aquest servei funciona tots els dimarts, de 17 a 19 hores.


Dilluns 25 de novembre, a partir de les 18,45 hores, tindrà lloc a la Sala de la Concòrdia la lectura del Manifest signat per la Generalitat de Catalunya, les quatre Diputacions, la Federació de Municipis de Catalunya, i l'Associació Catalana de Municipis, amb motiu del Dia Internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones. A continuació, Laura Hernández y Júlia Calvo: psicòloga i jurista del Punt Dona, respectivament, presentaran les dades i aclariran dubtes sobre el servei de Punt Dona i també realitzaran una xerrada amb el títol "Mites i realitats sobre la violència masclista". En aquest col·loqui es donarà a coneixer moltes de les idees i creences que existeixen a la nostra societat, a l'entorn de les relacions de poder entre homes i dones.