Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:44  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Massiva participació a la Ruta de les Fonts

17/11/2013

El passat dissabte 10 de novembre de 2013, es va celebrar una nova edició de la Ruta de les Fonts. Aquesta popular caminada ja és un referent comarcal dins del calendari de caminades populars. Això ho constata el fet que les inscripcions es van tancar 3 dies abans de la prova.

 

El recorregut d'aquest any es va veure lleument alterat per les obres del pont i això va impedir el pas pel tram del riu cap a la font de Santa Caterina. Però això no va ser un impediment per a la participació de més de 400 caminants que es van donar cita puntual als jardins de la Torreta a les 9 del matí. Com cada any, a la Font de la Mercè estava instal·lat l'avituallament. A partir d'aquí, la ruta es separava en dos. Els recorreguts marcats eren de 12 i 18 quilòmetres. 196 persones amb dorsal van realitzar la ruta llarga i 231 la curta.

 

En aquesta edició van participar l'alcalde, Antoni Guil;  i el regidor d'esports, Abel Florensa, que es van animar a fer la ruta de 18 kms. Sobre les 12.30 aproximadament, ja havia arribat la totalitat dels participants a la Torreta, on van recollir els obsequis i participar en els sorteigs dels comerços col·laboradors .

 

Per consultar si ha estat premiat en el sorteig, poden descarregar-se el document adjunt i comprovar si coincideix amb el dorsal. Els premiats en el sorteig que no van recollir l'obsequi corresponent, es poden posar en comunicació amb el departament d'esports de l' Ajuntament.

 

mail: esports@montmelo.cat

Tel: 935682807

 

RESULTATS DEL SORTEIG


Informació relacionada