Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:51  |  14/11/2018

Data i hora oficial

El temps

El Mercat Solidari se celebrarà el proper dissabte 23 de novembre

17/11/2013

A causa de l'episodi de fort vent i plujes del cap de setmana , el Mercat Solidari s'ha ajornat fins al proper dissabte dia 23 de novembre, a partir de les 10.30 hores. Les activitats seran les ja anunciades i previstes en el programa.

__________

 

Durant la jornada matinal, de 10.30 a 14 hores, hi haurà diferents espais i propostes per a tots els públics. S'habilitarà un escenari on es faran actuacions musicals. També hi haurà un ampli assortiment de parades de venda que muntaran escoles, entitats locals i ONG's, on es podran comprar articles i degustar productes. A totes aquestes activitats, se suma el "Mercat de l' Intercanvi" d'articles de 2a mà, on particulars podran oferir coses usades en bon estat per canviar-les per altres.


Recordem que el Banc d' Aliments de Càritas Parroquial Montmeló necessita la col·laboració de tots els ciutadans i ciutadanes i entitats del poble per omplir les seves despensas.con aliments de primera necessitat, com lle , arròs, pasta, conserves, sucre, oli, llegums, etc..., i de productes per a nadons (cereals, llet, bolquers). les aportacions d'aliments es podran fer a les diferents parades del mercat a la mateixa parada de Càritas Parroquial.


El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Montmeló, organitzadors de l'acte, esperen l'ajuda de la comunitat i habitants de la localitat per poder aconseguir l'objectiu solidari, que és recaptar el màxim d'aliments i diners per ajudar a omplir el magatzem del Banc d'Aliments de Montmeló.


ACTIVITATS


Actuacions musicals a l'escenari

11.00 h • Contes i Danses del món a càrrec de Rah-mon Roma

12.00 h • Escola de dansa Fuensanta

13.00 h • Escola de dansa Four Dance Center

Paradetes i venda de productes solidaris

Mercat de l'Intercanvi de productesi materials de 2ª mà