Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:29  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Compra al mercat i participa en els sortejos setmanals de 50 euros

30/10/2013

Nou sorteig per als clients del mercat setmanal

 

Des del passat divendres 25 d'octubre, els clients del mercat que demostrin haver comprat en una parada d'alimentació i en una de no-alimentació el mateix divendres, podran participar en el sorteig de 50 euros cada setmana d'ara i fins Nadal.

 

Les butlletes del sorteig les donen les parades del mercat, i s'hauran de dipositar en una urna que hi ha al vestíbul de l'Ajuntament de Montmeló, juntament amb els tiquets de compra. Cada dilluns a les 14.30 h hi haurà un sorteig, fins el dia 16 de desembre. El divendres 20 de desembre, com cada any, es farà un sorteig de Nadal al Mercat, aprofitant les mateixes paperetes.

 

Amb aquesta campanya es pretén dinamitzar comercialment la venda al mercat, particularment en les parades de no-alimentació, juntament amb el fet que els clients del mercat s'acostumin a demanar tiquet de compra a les parades. Recordem que és obligació de tota activitat que comercialitza béns i serveis el fet de donar un comprovant de compra al consumidor on s'hi reflecteixi clarament la raó social de l'empresa, el detall dels articles venuts amb el seu preu final, i la data de compra. Els consumidors només han de dipositar la seva papereta amb els tiquets de compra a l'urna que hi ha a l'Ajuntament.