Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:41  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Curs de manipulació d'aliments amb l'assistència de 45 professionals del ram

24/10/2013

El passat dia 22 d’octubre a la tarda, es va dur a terme un curs gratuït de manipulació d'aliments, organitzat per l’Ajuntament de Montmeló i subvencionat per la Diputació de Barcelona, al qual van assistir 45 treballadors d’establiments alimentaris, tant del municipi com de les parades del mercat setmanal que cada divendres comercialitzen productes alimentaris al nostre poble.

 

Aquesta actuació, que forma part del Control de Seguretat Alimentaria que es porta a terme des de la Regidoria de Salut en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, s’emmarca en el protocol municipal de control de les practiques d’higiene alimentària dels establiments del municipi, i en particular d’aquells que, per raó de la seva activitat, tenen un risc sanitari mes elevat, segons classificació realitzada per la pròpia Diputació de Barcelona.

 

En breus dies, es durà a terme una nova formació en relació amb l’anàlisi de punts de control crítics que han de mantenir aquests establiments alimentaris i que es troben regulats per llei. Aquestes actuacions ajuden a aconseguir un molt bon nivell de seguretat alimentaria pels habitants de Montmeló.