Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:59  |  16/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió s’endinsa en el món del turisme amb l’estrena d’un nou programa: El Rodamón

17/10/2013

Octubre és mes d’estrena a Vallès Visió. Després d’endinsar-nos la setmana passada en els Caps inquiets més interessants del Baix Vallès, aquest dijous, 17 d’octubre, la televisió del Baix Vallès inicia un nou viatge audiovisual: El Rodamón. Un programa de viatges que compta amb la col·laboració del periodista i fotògraf Romà Hereter i de la productora vallesana Picadura.

 

El Rodamón és un programa dedicat al món dels viatges i del turisme. En forma de magazín, indaga en el plaer de viatjar, de descobrir atractives zones, d’aprendre d’altres cultures i de gaudir amb tot el potencial turístic del Baix Vallès. Es tracta d’un programa destinat al temps de lleure, que no oblida l’àmbit de la divulgació i que inclou diverses propostes i ofereix als telespectadors la possibilitat de participar en els continguts, enviant preguntes, curiositats o fins i tot alguna suggerència. El nou espai de Vallès Visió està dirigit i presentat pel periodista i fotògraf especialitzat en viatges, Romà Hereter, qui torna al capdavant d’aquest programa amb reportatges inèdits de producció pròpia i nous convidats.

 

Amb una durada de 25 minuts, el programa s’emetrà cada dijous a les 20 h i comptarà amb un convidat, que serà entrevistat i que acompanya a Hereter en l’esdevenir de les seccions. Dintre  dels convidats d’aquesta temporada, El Rodamón entrevistarà als alcaldes dels municipis del Consorci Teledigital Mollet, qui ens descobriran els racons més atractius del Baix Vallès. Entre les seccions del programa hi ha un reportatge central, registrat per l’equip del programa i visitat per Romà Hereter. D’altra banda, també hi ha seccions destinades a respondre qüestions plantejades pels espectadors i a explicar esdeveniments i conceptes relacionats amb la història i la cultura dels viatges. Tot plegat, servit d’una forma dinàmica i amb una imatge cuidada, perseguint de mantenir l’atenció del públic.