Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:10  |  16/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Empreses turístiques fan una Descoberta de l'entorn de Montmeló

10/10/2013

Més d'una vintena d'empresaris turístics del Vallès Oriental han participat a la Descoberta de l'Entorn, a la localitat de Montmeló

 

Aquest dimecres dia 9 d'octubre s'ha celebrat la Descoberta de l'Entorn 2013 amb l'objectiu que els empresaris turístics de la comarca es coneguin entre ells i tinguin un intercanvi de bones practiques. Aquesta acció és un complement de la part de formació en que han de participar obligatòriament al llarg de l’any aquells empresaris que participen en el programa SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística).

 

L’objectiu general del projecte SICTED és desenvolupar un model de gestió integral de la qualitat en la destinació, per tal d’aconseguir una gestió contínua i conjunta de la qualitat en qualsevol destinació turística nacional. L’aplicació del sistema presenta importants avantatges competitius com el reconeixement del sistema a nivell estatal, la cohesió de la destinació, la millora de la percepció de la qualitat de la destinació per part del visitant o l’augment de la percepció de fiabilitat i seguretat de l’oferta, entre altres factors.

 

Un dels punts claus del distintiu SICTED és la sensibilització cap a la millora de la qualitat en destinació. Aquesta tasca es dur a terme mitjançant la informació al turista, la implantació de bones pràctiques alhora de treballar, el desenvolupament d’eines d’excel·lència, la dotació de recursos i els mecanismes de reconeixement com el distintiu a la destinació, el distintiu a l’empresa o entitat pública i el certificat d’assistència a les persones participants.

 

l'Objectiu d'aquesta Descoberta de l'Entorn de Montmeló, ha estat posar  en valor i donar a conèixer els recursos de la nostra comarca i, en aquest cas, el punts referencials i de major interès turistic del municipi. El Museu de Montmeló ha estat l'anfitrió de la jornada, ja que aquesta instal·lació municipal compta amb el segell de qualitat SICTED.

 

La visita s'ha prolongat durant tot el dematí: en primer lloc s'ha fet una recepció al restaurant Can Major, que ha ofert els seus productes de proximitat. Allà, l'alcalde de Montmeló ha donat la benvinguda a tots els assistents. Més tard, Montse Tenas ha estat l'encarregada de mostrar el Museu Municipal i el jaciment romà de Mons Observans. Des de Can Tacó, els participants s'han traslladat en un bus 4x4 de l'agència Ramasan fins les instal·lacions de Circuit, on han realitzat diferents activitats lúdiques.

 

La visita ha comptat amb la presència municipal de l'alcalde, Antoni Guil i del el regidor de promoció econòmica, Lluis Esteban, a més dels representants de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal del Vallès Oriental.