Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:46  |  15/10/2018

Data i hora oficial

El temps

L'excel·lent obra " De paso" arriba a la Sala Polivalent de Montmeló

7/10/2014

El reconegut director Jordi Purtí , de la mà de la companyia La Industrial Teatrera, arriben el proper dissabte 18 d'octubre de 2014 a la Sala Polivalent. L'Obra que presenten s'anomena De Paso i ha obtingut tota mena d'elogis per la crítica teatral en els festivals en els quals s'ha presentat.

De paso barreja a la perfecció un excel·lent text teatral amb una posada en escena de circ. Tracta sobre el cicle de la vida a ritme de clowns. Per aconseguir aquest efecte l'escenari es trasllada al centre de la sala i el públic es disposa al voltant del mateix, la qual cosa provoca un efecte de proximitat i trasllada als assistents a l'espai més tradicional dels circs.

Veure La Industrial Teatrera de tan a prop és una gran oportunitat d'assaborir un espectacle excepcional i per a tots els públics. Ningú es queda indiferent davant aquesta obra que apassionarà grans i petits .

De paso va ser anulada l'anterior temporada i ara arriba per obrir la temporada 2014-2015 de la Sala Polivalent. Més tard arribarà l'obra teatral "La iaia!" de Montmserrat Carulla, el proper 24 d'octubre i el 8 de novembre els amics d'Hotel Cochambre portarán a escena el seu sow "Hotel Dulce Hotel".

 

La Industrial teatrera a youtube

 

Preus:

Adults 12 €

Jubilats i menors 7 €

Carnet jove 9 €

 

COMPRA D'ENTRADES

Cliqueu aquí per accedir a la informació de la compra d'entrades

 Data de modificació: 09/10/2014 19:41:09