Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:33  |  25/09/2018

Data i hora oficial

El temps

El Museu i el Centre d'Estudis de Montmeló assisteix a la Primera trobada d'entitats d'estudi del Vallès realitzada a Mollet

24/9/2013

Aquesta reunió pionera, que va tenir lloc el passat dissabte 21 de setembre a La Marineta, ha estat impulsada pel Centre d'Estudis Molletans i per la Coordinadora de Centres d'Estudi de Parla Catalana.

 

La majoria dels municipis del Vallès van voler estar representats pels seus centres d'estudi dissabte a La Marineta, en la que va ser la primera trobada d'entitats d'estudi de la comarca. La jornada, impulsada i organitzada pel Centre d'Estudis Molletans (CEM) i la Coordinadora de Centres d'Estudi de Parla Catalana, va servir per unir-se a una llarga llista de reunions que centres d'estudi d'altres zones i comarques de Catalunya tenen periòdicament. "Aquesta primera trobada té com a objectiu donar-nos a conèixer entre nosaltres", explicava el director del CEM de Mollet, Oriol Fort.

 

La reunió va durar bona part del dia. Tots els centres van tenir l'oportunitat de presentar-se davant els seus companys. Les presentacions de les entitats i centres d'estudis es van fer al matí, de 10 a 14 h. Seguidament es va organitzar un dinar a la terrassa del Museu Abelló i a la tarda es va visitar el museu. La jornada va servir per exposar i explicar experiències i neguits i per intentar trobar projectes d'interès comú.

 

A la presentació de la trobada  van assistir Montse Tenas com a responsable del Museu Municipal de Montmeló i Josep Umbert i la Maria Antonia Carrasco en representació del Centre d'Estudis de Montmeló.