Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:53  |  24/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Més d'una vintena d'establiments de Montmeló i la biblioteca La Grua amb l'Any Espriu

14/9/2013

Aquesta setmana passada, del 9 al 14 de setembre, alguns aparadors dels comerços de Montmeló han lluit fragments de l'obra de Salvador Espriu. Bona part dels establiments han aprofitat la celebració de la Diada per fer els aparadors més vistosos a l'hora d'acompanyar les frases.


En aquesta acció hi han participat comerços adherits a la UBCM i també els adherits al Voluntariat per la Llengua. A més, la biblioteca La Grua també participa en l'Any Espriu i ha elaborat uns punts de llibres amb algunes de les seves frases més cèlebres. Aquells que ho desitgin, podran passar a recollir-los.


Per a aquells que vulguin fer la ruta a continuació detallem els establiments participants:


Shambala dietètica, Òptica Catafal, Farmàcia Fajas, Hefe Aluminis, Glam, Quality languages, Autoescola Montornès (a l'interior), El racó de les Flors, X Connecta, Can Manils, Cal Nen, Forn i pastisseria Farriol, Llibreria Guasch, Justi Calçats, Òptica Miràlia, Flor de Mayo, Can Pau, Perruqueria Cladellas, Electrodomèstics Electrosat, Sílvia Marín Perruqueria, Meca-Systemes, Esclat, Recycling Montmeló, Gràfiques Copymont, Bricmania, Vida Kinesiologia, Concessionari Peugeot, La Marieta, Ungles, Altayó, Sayco, Fincas León i Can Pau de l'Estanc,


Galeria fotogràfica