Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:46  |  16/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Montmeló fomenta la inserció laboral

14/9/2013

Montmeló participa en la segona edició del programa 'Formació a mida', impulsat per la Diputació de Barcelona i que facilita que els ajuntaments puguin subvencionar les empreses del territori per oferir formació específica que s'emmotlli a llocs de treball concrets.


En l'anterior edició, un centenar de persones van aconseguir inserir-se en el mercat laboral. El projecte té com a objectiu formar per aconseguir insercions laborals i, alhora, satisfer les necessitats de les empreses i d'aquesta manera motivar-les a la contractació. Els municipis, però, han de garantir la formació mínima de quatre persones i la contractació derivada d'aquesta formació per part de l'empresa de com a mínim el 50% de les persones capacitades.


El 2012, han participat en aquest programa, impulsat per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació, empreses de Sant Boi de Llobregat, Montornès del Vallès, Cabrera de Mar, Martorelles, Montmeló, la Pobla de Claramunt o Castellbell i el Vilar. En la segona edició, hi participen Martorelles, Montornès del Vallès, i Montmeló.


La Diputació de Barcelona cobrirà el 60% del total de les despeses en formació i l'ens local haurà d'aportar-hi la resta.Font: Diari de la Diputació