Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:33  |  20/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Tallers, cursos i activitats extraescolars, omplen l'oferta de setembre als diferents equipaments municipals

12/9/2013

Els interessats i interessades a realitzar activitats extraescolars, expliquen aquests dies amb una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals.

 

L'oferta esportiva del pavelló es centra com cada temporada a les activitats de l'escola esportiva i les activitats guiades per monitors professionals per als adults i la gent gran. Les activitats guiades compten amb l'oferta de la matrícula gratuïta i l'obsequi d'una samarreta tècnica.

 

El Casal de la Gent Gran i La Torreta ja han llançat la programació de tallers en els dos centres. 14 tallers ha programat el Casal i 20 al Centre Cultural, ampliant l'oferta d'anteriors anys. Algunes novetats que s'ofereixen són el scrapbooking, percussió, teatre, meditació ...

 

Finalment recordar que durant aquests dies es fan la matriculació dels cursos de català per a adults i per a les proves d'accés a la Universitat que realitza la UNED a la G2M.

 

De tots aquests cursos, tallers i activitats, podran obtenir més informació sobre dates, horaris i preus en els respectius centres, així com a l'OAC de l'Ajuntament i en aquesta mateixa web.