Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:38  |  19/04/2019

Data i hora oficial

El temps

El Circuit de Catalunya incorpora Barcelona al seu nom

3/9/2013

Circuit de Barcelona-Catalunya és la nova denominació de la instal·lació

              

El Circuit de Catalunya incorpora la ciutat de Barcelona al seu nom i passa a denominar-se Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquesta nova denominació respon a l’acord de patrocini de l’Ajuntament de Barcelona amb el Circuit i a la necessitat de vincular el turisme de la ciutat comtal a l’activitat de la instal•lació.

 

Per a Vicenç Aguilera, president del Consorci del Circuit de Barcelona-Catalunya: “La ciutat de Barcelona té molta força i una gran projecció a nivell internacional, i per això creiem que la nova denominació, Circuit de Barcelona-Catalunya, ens ajudarà a potenciar la instal•lació amb molta més empenta, tal i com hem estat fent en els darrers anys en la promoció dels Grans Premis de F1 i MotoGP”.

 

La nova identitat corporativa del Circuit de Barcelona-Catalunya presenta un nou disseny de logotip en dues versions diferents que recull de forma simplificada el traçat del Circuit, la representació del mapa de Catalunya en una bandera de quadres i el nom de la ciutat de Barcelona. L’aplicació d’aquests nous elements visuals s’anirà realitzant progressivament a les instal•lacions, material gràfic i documents oficials.