Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:48  |  19/04/2019

Data i hora oficial

El temps

La marca "Circuit"

21/8/2013

Fruit dels acords de Govern de la Generalitat de 2010 i 2011, on es determina la dissolució del Consorci del Circuit de Catalunya, el Consell Directiu d'aquest ens, pren l’acord de plantejar el procés de dissolució del Consorci, malgrat l’oposició de l’Alcalde de l’Ajuntament de Montmeló.

El 26 d’abril de 2013, els membres del Consell van ratificar aquests acords per extingir el Consorci i mantenir la Societat "Circuits de Catalunya, S.L.".

El 17 de juliol, en l'últim Consell Directiu del Consorci del Circuit, es van aprovar, amb l'abstenció de l'Alcalde de Montmeló, els punts de l'ordre del dia relatius a l'extinció del Consorci, així com les modificacions estatutàries de les bases que regiran el funcionament de "Circuits". També, donada l'aportació econòmica de l'Ajuntament de Barcelona, es va aprovar el canvi de nom que passarà a denominar-se "Circuit de Barcelona-Catalunya", aquest punt amb el vot en contra de l'Alcalde de Montmeló.

Tant la Generalitat com l'Ajuntament de Montmeló hauran de sotmetre a aprovació dels respectius òrgans els acords aprovats.