Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:43  |  16/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Montmeló ja ha enllestit la diagnosi del Pla Educatiu de Poble

13/8/2013

El passat mes de març l'àrea d'Educació de l'Ajuntament de Montmeló va presentar la diagnosis del seu Pla Educatiu de Municipi. Montmeló forma part de la Xarxa de municipis compromesos amb el desenvolupament de Projecte Educatiu de Ciutat, actualment formada per 60 municipis i liderada pels Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona.

Un cop feta la diagnosi s’elaborarà el Pla de Treball del Projecte Educatiu que recull les estratègies i línies d’acció a desenvolupar i l’organització encarregada de fer-ho. L’objectiu fonamental del Projecte és identificar, ordenar, posar en valor i impulsar polítiques i accions destinades a millorar l’educació a Montmeló, vetllant per una gestió eficient dels recursos i aprofitant al màxim el potencial que ofereix el municipi.

La proposta de treball s’ha fonamentat en la Guia Metodològica realitzada per la Gerència de Serveis Educatius de la Diputació de Barcelona però incorpora algunes adaptacions al municipi. El Pla Educatiu de Poble de Montmeló aborda l'educació des de tots els seus àmbits possibles: la família, l'escola, l'esport, la cultura, el lleure, les entitats, l'Ajuntament.