Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:57  |  14/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Els alumnes del curs “Hoteleria i Turisme, iniciació a la cuina” organitzen un esmorzar de forquilla i ganivet

20/7/2013

Els alumes del curs d’ ”Hoteleria i Turisme, iniciació a la cuina”, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental en el marc del projecte “Joves per l’Ocupació”, van convidar a les empreses i organismes que han participat en el programa  a un esmorzar de forquilla i ganivet el passat dimarts 9 de juliol.

 

L’esmorzar, planificat, organitzat i elaborat en la seva totalitat pel grup d’alumnes, que també s’ocupaven del servei de sala, se va servir a partir de les 12 hores al Centre de Formació G2M de Montmeló i va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal, José Orive; l’alcalde Montmeló, Antoni Guil; el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Pere Rodriguez; i del cuiner i gastrònom Pep Salsetes.

 

El curs i l'esmorzar va estar dirigit i coordinat pel reconegut restaurant local Can Major. Els representants d’empreses que i organismes assistents a l’esmorzar van degustar diversos plats entre els quals destacava un vellut de tomàquet amb tàrtar de seitó, una coca de recapte, un fricandó de vedella amb moixernons, un rotllet de gall amb salsa d’ametlla i un brownie.

 

Després de la degustació, el president del Consell Comarcal i l'alcalde de Montmeló, van felicitar a tots els joves participants en el curs i, Antoni Guil els va desitjar "poder veure'ls molt aviat incorporats al mercat laboral, en algun dels molts i bons restaurants de la comarca "

 

Des del Consell Comarcal, amb l’organització d’aquest acte, es vol fer un reconeixement als 20 joves alumnes que han participat en el programa i donar a conèixer, al món de la restauració, quins són els coneixements i pràctiques adquirides durant les 350 hores que ha durat la formació.