Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:54  |  14/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Circuit de Catalunya i PIMEC col•laboren per promoure les relacions empresarials en els esdeveniments esportius

8/6/2013

PIMEC iCircuit de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per oferir condicions preferencials als socis de la patronal sobre els productes i serveis que ofereix i presta el Circuit de Catalunya. PIMEC i el traçat català volen potenciar els esdeveniments esportius, com el Gran Premi de Fórmula 1 i el Gran Premi de MotoGP, per tal d’ajudar les empreses a fidelitzar els seus clients i col·laboradors.

 

Els socis de PIMEC podran obtenir entrades de Fórmula 1 i MotoGP amb descomptes exclusius, i també tindran aquest avantatge en el lloguer d’espais d’hospitalitat com les Suites Gold o Platinium, situades a la tribuna principal del Circuit de Catalunya. D’aquesta manera, els socis de PIMEC tenen la possibilitat d’organitzar tot tipus d’esdeveniments i activitats per a empreses gràcies a la polivalència d’una infraestructura equipada que ofereix tota mena de serveis i que inclou, entre d’altres, restaurant, sala de premsa amb capacitat per a 450 persones, diferents espais VIP i fins i tot un heliport.

 

L’acord s’ha signat avui entre Salvador Servià, director general del Circuit de Catalunya, i Vicenç Paituví, president de PIMEC Vallès Oriental. Salvador Servià ha manifestat que l’acord respon a la voluntat comuna de promoure el Circuit de Catalunya entre els socis de PIMEC, fet que sens dubte estrenyerà els llaços entre el Circuit i les petites i mitjanes empreses catalanes. Per la seva banda, Vicenç Paituví ha assenyalat: “la patronal fa una clara aposta per col·laborar i donar suport a una entitat tan emblemàtica a Catalunya i en especial a la nostra comarca com el Circuit de Catalunya”. “Les fantàstiques possibilitats organitzatives i de lleure que ofereixen les seves instal·lacions per als aficionats a l’automobilisme i les motos, fan que PIMEC se sumi a la important projecció econòmica i social que això representa. A partir d’ara, les nostres petites i mitjanes empreses associades a Catalunya en podran gaudir de manera molt activa, amb unes condicions preferents”.