Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:11  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

RENFE Rodalies i l'Ajuntament, es reuneixen per posar en marxa els diferents projectes de la nova estació de tren

25/6/2013

El passat dijous 20 de juny, va tenir lloc una reunió de treball en les instal·lacions de la nova estació. En aquesta reunió van participar per part de l'Ajuntament de Montmeló, l'alcalde, Antoni Guil i el responsable tècnic municipal, Jaume Masclans. Per part de RENFE, Miguel Pérez, director de Rodalies RENFE a Catalunya, i Florencio Minero, responsable de la línia C2 de Rodalies RENFE.


L'objectiu de la visita a les instal·lacions va ser mostrar la necessitats de complementar els diferents serveis de l'estació que encara no estan en marxa. D'una banda es va examinar i es va valorar l'obertura dels labavos de l'estació per al públic. També es va parlar de la licitació i posada en marxa de la zona de bar restaurant de l'estació. L'altre punt important que es va debatre va ser la presentació del projecte d'aparcaments de la zona que comprèn el soterrament, entre l'estació i l'avinguda Pompeu Fabra.


Miguel Pérez va parlar de les diferents possibilitats que RENFE pot aportar per dur a terme els dos projectes. Pel que fa als aparcaments a la zona adjacent a l'estació, l'Ajuntament va proposar presentar amb RENFE un projecte conjunt i d'aquesta manera facilitar les negociacions que s'estan realitzant amb ADIF.