Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:25  |  20/05/2019

Data i hora oficial

El temps

L'alumnat de P5 i 5è de Primària, acaben el curs rebent el diploma d'Educació Viària

20/6/2013

Dos dies abans d'acabar el curs 2012-2013, els alumnes i les alumnes de Sant Jordi i Pau Casals, han rebut la visita dels agents de la Policia Local i de representants municipals, per fer-los entrega del diploma acreditatiu del curs d'Educació Viària.

 

Després de les classes teòriques i les pràctiques realitzades en mesos i setmanes anteriors, ha arribat l'hora de rebre un premi al aprenentatge realitzat durant aquest temps. El dimecres 19 de juny, agents responsables del curs, junt amb el regidor de mobilitat, Carlos Román, van fer repartiment de diplomes i obsequis del curs d'Educació Viària a l'Escola Pau Casals. El dijous 20 ha estat l'alcalde, Antoni Guil, l'encarregat de visitar els alumnes de l'escola Sant Jordi.

 

Tots els alumnes, especialment els petits de P5, s'han mostrat molt contents amb el diploma i la samarreta commemorativa. Per la seva banda, els representants municipals han tingut oportunitat de xerrar i aconsellar als nens i nenes sobre la importància de respectar les normes de circulació i els han desitjat un bon estiu a tots.