Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:19  |  16/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Cap de setmana d'èxits per l'esport local

7/6/2013

Sergio Jiménez queda subcampió d'Espanya en billar a tres bandes, i l'equip femení de futbol sala de la Penya Blaugrana, guanya el torneig castellonenc a Marina d'Or

 

Aquest passat cap de setmana, el diumenge dia 2 de juny, va acabar el Campionat d'Espanya de Billar a Tres bandes, que s'ha vingut celebrant a Madrid, des del 28 de mayo.Nuestro representant local de Club Billar Montmeló, Sergio Jiménez Galera, va obtenir el segon lloc, darrere de Daniel Sánchez Gálvez. Sergio Jiménez té ja una dilatada i reconeguda trajectòria esportiva i ha aconseguit posar en primera línia el Club Billar Montmeló, des de la seva creació l'any 2009. Ara es troba segon en el rànquing de jugadors nacionals de Billar a tres bandes.

 

Per la seva banda, les noies de l'equip femení de futbol sala de la Penya Blaugrana de Montmeló (categoria Base), van obtenir la victòria en la seva categoria en el torneig organitzat, durant els dies 1 i 2 de juny, a Marina d'Or. El triomf és encara més meritori, si es té en compte que és un equip majoritàriament de nova creació. A títol individual, també van aconseguir el premi a la millor jugadora ia la millor portera del torneig.