Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:41  |  09/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Un cap de setmana amb moltíssima activitat

6/6/2013

Aquest dissabte, 8 juny, 2013, serà possiblement, un dels dies amb més activitat d'oci de l'any. Un total de sis actes, al qual s'ha de sumar un més el diumenge i l'oferta esportiva de tots dos dies, fan d'aquest cap de setmana, dos dies intensos i plens de tot tipus d'activitats.

 

Comencen les activitats la Penya Espanyolista, que realitza una caminada al Tagamanet. Els amants del futbol base podran veure el Torneig Vila de Montmeló. Una altra activitat que es desenvolupa durant tot el matí és "Fem Dissabte", que consistirà en la neteja d'una part del riu Besòs. Al migdia, al parc de Sant Crist, fa la seva presentació oficial l'Associació de Veïns del barri de Sant Crist. I a la mateixa hora, a la Sala de la Concòrdia, Arcadi Oliveres i Esther Vivas, presentaran el "Procés Constituient". A la tarda, se celebrarà a La Torreta la "Champions" del Ball de Gitanes, entre els pobles de Martorelles, Parets i Montmeló. Es tracta de la famosa "Picada".

 

Per acabar, el diumenge dia 9, entre d'altres actes de caràcter esportiu, destaca la Final de la Copa i de la lliga catalana d'Handbol, en categoria Màster, que tindrà lloc al pavelló municipal i a la qual han arribat els equips de Sant Quirze i la Penya Blaugrana de Montmeló. I finalment, per als amants de la dansa contemporània, la escola de dansa Four Dance Center realitzarà el fi de curs a la Sala Polivalent.

 

Tots els horaris i detalls sobre aquestes activitats les trobareu a l'apartat de l'agenda del web