Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:11  |  14/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Més de 2.000 persones han participat en el "Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple"

4/6/2013

La cursa organitzada aquest diumenge per la Fundació Esclerosi Múltiple, la Mitja Marató de Terrassa i l’Ajuntament de Montmeló al Circuit de Catalunya ha incrementat en més de 500 persones el nombre de corredors

 

Enguany, la campanya “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple” ha comptat amb la participació de més de 2.000 persones que han participat en les diferents curses i més de 9.000 persones han anat fins al Circuit de Catalunya per contribuir en la lluita contra l’esclerosi múltiple. El nombre de corredors i patinadors s’ha incrementat respecte a l’any passat en més de 500 persones. Els fons recaptats amb les inscripcions a aquesta cursa solidària es destinaran als diferents programes de suport que la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) porta a terme amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels afectats i promoure la recerca científica sobre aquesta malaltia neurològica.

 

En aquesta XIII edició, les actrius Sílvia Abril i Elsa Anka; el maratonià olímpic Nacho Cáceres; l’atleta manresana Meritxell Calduch; i el presentador de “Hat-trick Barça” de TV3 Bernat Soler, han apadrinat el “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple” que cada any organitzen la FEM, l’Associació Mitja Marató de Terrassa, l’Ajuntament de Montmeló en col•laboració amb el Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el diari Sport.

 

L’acte va començar a les 9 del matí amb la cursa de handbikes i va continuar amb quatre proves atlètiques. La primera va ser la dels 10.000 metres, seguida per la dels 5.000 metres, la milla d’adults, la milla infantil i tres curses de patins. Com a novetat aquest any, els participants es van poder mullar passant per una cortina d’aigua.

 

El guanyador d’enguany de la prova de 10.000 metres en la categoria d’homes ha estat Nacho Cáceres, amb un temps de 33 minuts i 7 segons, mentre que en la categoria de dones, la corredora Carme Ballesteros ha guanyat la cursa amb un temps de 40 minuts i 47 segons. En la prova dels 5.000 metres, Albert Torras i Mari Carmen Paredes amb temps de 17 minuts i 5 segons i 19 minuts i 57 segons respectivament, han estat els guanyadors.

 

Les 9.000 persones que ahir van anar fins al Circuit de Catalunya van poder gaudir durant tot el matí d’un espai lúdic a l’entrada de les instal•lacions.

 

La Fundació Esclerosi Múltiple

 

Creada el 1989 a Barcelona com a entitat privada sense afany de lucre, la missió de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és millorar la qualitat de vida de les persones amb aquesta malaltia i destinar recursos a la recerca, el benestar físic, psíquic i social dels pacients. La FEM compta amb una xarxa d’hospitals de dia i ofereix serveis de formació i inserció laboral per a persones amb discapacitat física mitjançant el Centre Especial de Treball (FEM-CET).