Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:22  |  19/05/2019

Data i hora oficial

El temps

Torna a Montmeló la caravana d'Educació Viària Fundació MAPFRE

27/5/2013

Aquest dimarts 28 de maig, a les 11.30 hores, es presenta la Caravana d'Educació Viària Fundació MAPFRE, al carrer Joan Maragall, 25 (al costat de la llar d'infants) de Montmeló

 

Des de fa més de vint anys, la policia local de Montmeló imparteix dins l’horari escolar cursos d'educació viària als alumnes de 5è de les dues escoles de primària del nostre municipi amb la finalitat de donar a conèixer la importància de la mateixa i la prevenció d’accidents en la nostra vida diària.

 

Amb aquest esperit, i des de fa sis anys, es va ampliar als alumnes de P5 de les mateixes escoles, instruint-los amb unes mínimes nocions i com a record de les sessions es fa entrega als mateixos d’un carnet de ‘bon conductor’.

 

Aquest any, els alumnes de 5è i 6è de les escoles Pau Casals i Sant Jordi, així com, els alumnes de 1r d'ESO de l'INS Montmeló podran completar aquesta formació amb la visita a la Caravana d’Educació Viària Fundació MAPFRE, durant quatre dies.

 

La Caravana d'Educació Viària Fundació MAPFRE s'instal·la a Montmeló per segon any consecutiu. i romandrà oberta fins el 31 de maig, amb l'objectiu de promoure comportaments i actituds responsables entre els escolars en relació al trànsit, aportant coneixements adequats i assajant en situacions reals.

 

A la presentació participaran, Antoni Guil, Alcalde de Montmeló; Carlos Román, Regidor de Mobilitat; Ramón Izquierdo, Gerent de la federació Catalana d'Automobilisme; i Andrés san José, Director de l'Oficina MAPFRE a Mollet.

 

Aquesta caravana d'11 metres de longitud, disposa d'una aula totalment equipada amb mitjans audiovisuals i transporta tot el material necessari per muntar un circuit de karts de 1000 m2.

 

La Fundació Mapfre i la Federació Catalana d'Automobilisme comparteixen l'interès en la divulgació i formació en Seguretat Viària, i fruit d'aquest interès neix com un element de formació i divulgació, la Caravana d’Educació Viària Fundació MAPFRE.