Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:28  |  22/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Nous tallers d'elaboració del Pla Estratègic de Montmeló

20/5/2013

 Per tal de seguir amb el procés d'elaboració del Pla Estratègic de Montmeló, el proper dijous dia 23 de maig es reunirà el Grup de Treball de Societat i Governança, a les 18.30, al Centre de Formació Municipal G2M. Aquest taller és obert a les entitats educatives, culturals i socials del poble i a la ciutadania, en general.

 

El procés d’elaboració del Pla Estratègic de Montmeló impulsa una reflexió rigorosa i consensuada per incorporar al document del Pla la visió i les perspectives i propostes socials, econòmiques i territorials dels ciutadans i ciutadanes de Montmeló.

 

Els Grups de Treball són les unitats bàsiques de deliberació i participació del Pla Estratègic. En cadascun dels Grups es promou la participació ciutadana mitjançant les aportacions i la generació de propostes.

 

Els principals objectius dels Grups són:

· Socialitzar el procés d'elaboració del Pla Estratègic i el document propositiu, on es presenten la visió, les finalitats i els eixos estratègics.

· Aprofundir en l’estratègia a partir del debat i la circulació d’idees i recomanacions de les persones assistents.

· Identificar aquells objectius, criteris d’actuació i temes que es consideren claus.

· Concretar els criteris d’actuació, així com recollir noves propostes i projectes a desenvolupar.

 

Podeu consultar la proposta metodològica, programa i la resta de documentació relacionada, clicant el banner del Pla Estratègic.

 

També adjuntem el programa dels tallers, la documentació de treball i un qüestionari que podeu lliurar en acabar la Conferència o enviar-lo per correu electrònic a promoec@montmelo.cat o per fax al 93 572 04 20


Informació relacionada