Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:02  |  10/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Segura de León (Extremadura) es converteix en protagonista de les activitats preliminars de Sant Jordi

22/4/2013

El passat divendres 19 d'abril, com prehámbulo de les activitats relacionades amb el Dia del Llibre, Andrés Oyola Fabián, autor del llibre "Calles y plazas de Segura de León", va presentar la seva obra a la Sala de la Concòrdia de Montmeló.

 

La sala es va omplir, ja que la comunitat extremenya és molt nombrosa al Montmeló. L'acte va despertar gran interès entre el públic. El senyor Oyola, va fer un extens repàs de l'obra i va agrair l'acolliment que havia tingut.

 

Dos dies més tard. el diumenge 21, la Sala Polivalent acollia per quart any el dinar-trobada de la comunitat de Segura de León a Catalunya. Més de 160 persones, arribades de diferents pobles del país, van compartir taula i conversa. Els alcaldes de Segura i de Montmeló, van presidir l'acte conjuntament.

 

Les activitats d'inici a la Diada de Sant Jordi tingueren aquest mateix cap de setmana una altra activitat. En aquest cas va ser el concert de la Coral del Casal de la Gent Gran, que va aconseguir omplir el local per gaudir del repertori que van oferir.