Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:32  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Arriba el FITKAM de Montmeló, festival de teatre infantil 18 i 19 de maig

  • Acte de presentació del FITKAM

    Acte de presentació del FITKAM

13/5/2013

El festival FITKAM, organitzat per L’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Montmeló, neix amb la voluntat de convertir-se en una gran festa del teatre infantil i familiar, gratuïta i oberta tant a les famílies com als professionals del sector. A més de ser un espai on donar visibilitat als espectacles de totes les companyies associades a Kacu Mensi.

 

FITKAM es va presentar oficialment el passat dimart 7 de maig de 2013. A la presentació, que va correr a càrrec de la regidora de cultura, Carme Palacios; l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil; i del president de Kacu Mensi, Luis Juanet; es va fer èmfasi en que el Festival és fruit de l'aposta per donar a conèixer el teatre familiar que es fa a Catalunya i la inquietud de l'Ajuntament per ampliar el ventall d'activitats culturals que es realitzen al municipi. En paraules de l'alcalde: "aquesta actitud positiva per conjugar voluntats mútues, dóna com a resultat. La primera edició del Fitkam, esperant que sigui un projecte de continuïtat per a Montmeló".

 

Al FITKAM, es presentaran una vintena d’espectacles dels nostres associats i també de companyies que no són sòcies però que estan representades per empreses que sí que formen part de Kacu Mensi. D’altra banda, es celebraran dos àpats gratuïts: un sopar dirigit a companyies i a programadors el dissabte 18 de maig, i un dinar popular el diumenge 19 de maig.

 

El FITKAM comptarà amb diversos espais d’exhibició que parteixen d’un punt central: La Torreta, una antiga torre d’estiueig que acull una Sala Polivalent amb tota la infraestructura d’un teatre, i també un auditori a l’aire lliure. El teatre l’Agrupa, la Sala La Concòrdia dins l’Ajuntament seran la resta d’espais interiors, mentre que el carrer Major o els propis Jardins de la Torreta acolliran cercaviles, muntatges itinerants i algunes instal·lacions per a infants.

 

Tots els professionals del sector poden fer la inscripció al festival a través del formulari que trobareu a la web de Kacumensi: www.kacumensi.com

 

Las activitats del FITKAM començaran dissabte 18 a les 11 hores i finalitzaran diumenge 19, amb un dinar popular als Jardins de la Torreta.Els tiquets del dinar es podran recollir el dissabte 18 de maig fi ns les 16 hores al Punt d’Informació del FITKAM, ubicat a la Torreta.

 

Sobre Kacu Mensi

        

Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció, protecció i dinamització del sector. Una associació formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. Professionals que creen, promouen i defensen les arts escèniques per famílies, infants i joves.

 

+ info: info@kacumensi.com

 

Programació del FTKAM 2013


Informació relacionada