Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:30  |  15/02/2019

Data i hora oficial

El temps

Venir al Circuit en transport públic, la millor manera d’assistir al Gran Premi

  • Estació de Trens de Montmeló

    Estació de Trens de Montmeló

7/5/2013

En tren des de l’estació de Montmeló o en autobús des del centre de Barcelona, per aconseguir la màxima fluïdesa en els accessos així com també per fomentar la mobilitat sostenible.

La millor manera d’arribar al Circuit de Catalunya durant el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 és utilitzant el transport públic, ja sigui en tren des de l’estació de Montmeló, que durant el Gran Premi ofereix places addicionals, o amb el servei especial que la companyia d’autobusos Sagalés oferta durant el cap de setmana del Gran Premi.

 

Desplaçar-se al Circuit de Catalunya en transport públic és una de les opcions més ràpides, còmodes i econòmiques, que a més de vetllar per aconseguir la màxima fluïdesa en els accessos a les instal•lacions, també fomenta la mobilitat sostenible en els desplaçaments al Gran Premi.

 

D’una banda, Autocars Sagalés ofereix la possibilitat d’assistir al GP en autocar des de Barcelona. Els autocars sortiran del centre de Barcelona, a la cruïlla entre el Passeig de Sant Joan i Diputació, i arribaran al Circuit per l’Àrea Est. El preu del bitllet és de 9 euros, i les reserves es realitzen a Sagalés. Més informació: tel. 902 13 00 14 i www.sagales.com.

 

D’altra banda, Renfe oferirà 46.000 places addicionals en els trens de Rodalies amb parada a Montmeló els dies 11 i 12 de maig. La programació establerta assegura una freqüència mitjana de 15 minuts per sentit a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers. Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe ha dissenyat una programació que preveu la circulació de 42 trens especials, 24 per anar a Montmeló i 18 per tornar. D’aquest total, 21 el dissabte i 21 el diumenge, de la línia R2 (Castelldefels – Granollers Centre).

 

L’increment previst pel FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 completarà el servei habitual de Renfe a Montmeló els caps de setmana, que consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit, amb una oferta de 81.400 places diàries. A més, per a facilitar i agilitzar l’adquisició dels bitllets, Renfe ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui en pantalla sigui un bitllet d’anada i tornada fins a Montmeló – Circuit de Catalunya. Un cop a l’estació de Montmeló, es pot arribar al Circuit de Catalunya amb un servei llançadora o a peu, fent una passejada d’uns 20 minuts.

 

Si el desplaçament es realitza en vehicle particular, el Circuit de Catalunya recomana optimitzar les places disponibles i seguir les indicacions dels Mossos d’Esquadra i del personal de l’organització. L’accés a les instal•lacions està senyalitzat des de l’AP7 i des de la C17, on s’indiquen les sortides recomanades per arribar als diferents pàrquings disponibles a les proximitats del Circuit de Catalunya, que ofereixen un total de 26.000 places d’estacionament.

 

+ info: tels. 900 41 00 41 (Renfe) i 902 13 00 14 (Sagalés)

           www.rodaliesdecatalunya.cat

 

           www.renfe.com

           www.sagales.com