Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:44  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Jornada de portes obertes a l'Escola Bressol La Fireta

1/5/2013

Dissabte 27 de maig de 2013, es va realitzar la jornada de portes obertes a l'escola bressol Municipal de la Fireta. Tot i la pluja que va caure durant tota la jornada, el degoteig de famílies va ser constant, per veure les instal·lacions del que serà el nou centre escolar dels nadons.

 

Les responsables de la gestió de la Fireta, van ensenyar totes les aules i espais de què es compon l'acollidora llar d'infants. La regidora d'educació, Maria Jesús Prieto, i l'alcalde, van aprofitar la visita per conversar amb familiars i responsables del centre.

 

Les famílies interessades van poder també recollir la documentació necessària per a la preinscripció. Per la seva banda, una representant de l'actual AMPA, va informar durant tot el matí del funcionament de l'associació. Recordem a les famílies interessades que poden recollur la fitxa de preinscripció al nou curs 2013-2014, al mostrador d'entrada de l'Ajuntament i, una vegada omplerta, es podrà fer entrega fins el 17 de maig, a l'OAC de l'Ajuntament.