Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:25  |  15/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Els titulars del "Carnet de la Gent Gran" amb correu electrònic, optaran a dos vals de compra de 50 €

2/5/2013

L'Ajuntament ha fet entrega, a tots els titulars del Carnet del Casal de la Gent Gran, de la guia amb els seus nous avantatges. La col·laboració entre les regidories de Gent Gran i Comerç ha permès que molts més establiments, de tot tipus, comerços i serveis, s’hagin incorporat a aquesta iniciativa, de manera que hem passat de menys de 15 a més 45 comerços i empreses locals que ofereixen tractes preferents, promocions, descomptes, etc. durant tot aquest any 2013.

 

Alhora, i com a novetat, entre tots els titulars del carnet que tinguin adreça de correu electrònic se sortejaran dos vals de compra de 50 € cadascun, a gastar únicament en els establiments adherits a aquesta iniciativa. El sorteig, públic, es farà el dissabte 25 de maig durant la Fira del Comerç, Entitats i Artesans de Montmeló a la carpa del Casal o a l’escenari de la Fira del Comerç a les 20 h.

 

Els titulars del carnet que no ens hagin fet arribar la seva adreça de correu electrònic (o la d’un membre de la família que us pugui informar), tenen de temps fins el divendres 24 de maig. Us heu d’adreçar a la Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament per a comprovar que l’adreça que tenim sigui correcta i/o per registrar el vostre correu electrònic a la base de dades.