Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:39  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Presentat el Fórmula 1 Gran Premio de España 2013

1/5/2013

El Circuit de Catalunya albergarà la primera prova europea de la temporada amb una àmplia oferta per al públic.

 

El FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 s'ha presentat , el passat 29 de març de 2013, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. La carrera se celebrarà del 10 al 12 de maig al Circuit de Catalunya que ja es prepara per acollir el seu 23è Gran Premi de forma consecutiva i el primer de la temporada a Europa.

 

L'acte de presentació ha estat presidit pel Molt Hble. Sr. Artur Mas, juntament amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president del Consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera; l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil; i el president del RACC, Sebastià Salvadó, entre altres autoritats.

 

Declaracions

 

Antoni Guil (Alcalde de Montmeló): "reconec la incomprensió que envolta el sosteniment d’aquesta activitat, però no hauríem d’oblidar l’efecte positiu que comporta l’impacte econòmic pel país en aquests moments de dificultat.

 

És per això que des de l’ajuntament de Montmeló, volem felicitar i agrair l’aposta de l’Ajuntament de Barcelona i de la Diputació de Barcelona de col•laborar en el sosteniment del Circuit de Catalunya. Col•laboració que es fa en sintonia i des del respecte al territori i que ens ajuda a donar continuïtat a les activitats i contribueix a mantenir la presencia al món del país, dels nostres municipis, i també, com no pot ser d’una altra forma, de la ciutat de Barcelona.

 

Estem a punt per a rebre a tots els que s’acostin al Circuit, recomano que ho facin en transport públic. L’any passat van comptabilitzar 48.000 usos durant els tres dies. El bitllet combinat permet arribar fins a Montmeló en tren i en bus fins al Circuit.

 

Aquest any rebrem la iniciativa d’Antena 3, Formula Campus, més de 1.500 persones faran vida al nostre municipi durant els dies del gran premi. L’Ajuntament ha possibilitat amb la col•laboració del Circuit aquesta activitat. Els visitants acamparan en equipaments municipals, tindran accés als concerts que s’hi organitzaran i entrada al Circuit"

 

Vicenç Aguilera (President del Consorci del Circuit de Catalunya): “Aquest any hem realitzat un esforç major per captar més públic estranger i a dia d'avui portem un 30% més d'entrades venudes. Amb totes les activitats paral·leles a la carrera de F1 i tot el desplegament que s'ha realitzat, podem dir que el Circuit té la pole. Tenim l'oferta més àmplia i ara falta que la gent d'aquí respongui”.

 

Xavier Trias (Alcalde de Barcelona): “Alguns no entenen que en moments difícils es facin apostes com aquesta, que són fonamentals perquè per poder sortir d'aquesta situació hem d'obrir-nos al món. I la Fórmula 1 és una eina perfecta. Barcelona és una ciutat molt activa que vol ser un referent i amb això aconseguim un gran impacte econòmic. Per a Catalunya, el GP d'Espanya suposa 120 milions d'euros, dels quals 60 milions repercuteixen a la ciutat de Barcelona, així que no ens podem permetre no estar a la Fórmula 1”.

 

Artur Mas (President de la Generalitat): “Una de les moltes coses que cal fer per a que puguem sortir de la situació és un Gran Premi de Fórmula 1. A les xifres que s'han comentat, cal afegir que l'activitat total del Circuit de Catalunya suposa un impacte de 150 milions d'euros, per tant cal recolzar esdeveniments com aquest que tenen un gran seguiment. Això va directament a la vena econòmica i a la contenció de l'atur”.

 

Entrades a la venda a www.circuitcat.com

 

El Mundial arribarà amb màxima emoció, després que hi hagi hagut tres vencedors diferents en els quatre Grans Premis ja disputats. Sebastian Vettel lidera el Mundial seguit de Kimi Räikkönen, a 10 punts, Lewis Hamilton, a 27 punts, i Fernando Alonso, a 30 punts. El Campionat del Món de Formula 1® es presenta més obert que mai.

 

Les entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO D'ESPANYA 2013 es poden adquirir a la web del Circuit de Catalunya (www.circuitcat.com), , així com a Ticketmaster, els centres comercials El Corte Inglés i a Entradas.com, a més de les agències de viatges de tot el món amb les quals el Circuit té acords per a la difusió i venda dels seus esdeveniments.