Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:28  |  20/05/2019

Data i hora oficial

El temps

Cita inaugural del CEV Repsol 2013 al Circuit de Catalunya

24/4/2013


Les invitacions per gaudir del campionat els dies 27 i 28 d’abril es poden descarregar al web del Circuit i del CEV Repsol 2013

 

El Circuit de Catalunya acollirà la cita inaugural del CEV Repsol 2013, els dies 27 i 28 d’abril, amb les primeres curses dels campionats Moto3™, Moto2™ junt amb la Copa d’Espanya de Superstock 600, Stock Extreme i la copa monomarca Kawasaki Z Cup. Amb aquesta edició, el Campionat d’Espanya de Velocitat haurà visitat el Circuit de Catalunya catorze temporades des de 1998, i serà la quarta vegada que el traçat català és escenari de la primera prova de l’any del certamen.

 

El Campionat d’Espanya de Velocitat és tot un referent al món del motociclisme i una excel·lent plataforma per als joves talents que volen fer carrera al Mundial de MotoGP™. El CEV Repsol ha estat sempre un planter de pilots de gran projecció que es preparen per arribar a competir al més alt nivell i bona mostra d’això és que els vencedors de Moto3™ i Moto2™ de la temporada 2012, Àlex Márquez i Jordi Torres, enguany han fet el salt al Mundial, entre altres pilots.

 

Amb 139 inscrits, se celebraran un total de cinc curses al Circuit de Catalunya, una per a cada categoria del certamen excepte Moto3™ que en disputarà dues. Divendres tindran lloc els entrenaments privats, mentre que dissabte es decidiran les graelles de sortida per a les curses programades per diumenge.

 

Moto3™ portarà la inscripció més nombrosa de totes les categories del CEV Repsol 2013. Amb un total de 55 pilots de catorze nacionalitats diferents, l’home a batre serà l’alemany Luca Amato (Halcourier Spiel-Kiste MS), segon classificat la temporada 2012.

 

La cursa de Moto2™ tindrà deu nacionalitats diferents d’entre els 34 pilots a pista, deu dels quals competint en la Copa d’Espanya de Superstock 600. Roman Ramos (Ariane/Team Stratos Moto), Kenny Noyes (Team Calvo), Daniel Rivas (Kalex/TSR Motorsports) i Alejandro Mariñelarena (Targobank Motorsport), classificats de la segona a la cinquena posició en el campionat 2012, seran alguns dels noms a tenir en compte aquesta temporada.

 

A Stock Extreme, Carmelo Morales (Kawasaki/Team Calvo) partirà com a favorit després de vèncer el campionat la temporada passada. Es trobarà amb l’oposició, entre altres, d’alguns dels millors classificats en el 2012: Xavier Forés (Ducati/Ducati Pompone) i Santiago Barragán (Suzuki/Team Suzuki Speed Racing). Prendran part a Stock Extreme 31 pilots de nou nacionalitats diferents.

 

Completa la diversitat de categories del CEV Repsol 2013 la copa monomarca Kawasaki Z Cup, que enguany estrena motocicleta, la Z800. La igualtat de condicions a la pista serà un dels atractius en la disputa de la Kawasaki Z Cup, amb 19 pilots inscrits.

 

Invitacions per gaudir del CEV Repsol 2013

Els aficionats podran gaudir del CEV Repsol 2013 dissabte i diumenge. Les invitacions pel cap de setmana, amb accés al pàdoc inclòs, es poden descarregar al web del Circuit de Catalunya www.circuitcat.com i al web del campionat www.cevrepsol.com.