Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:15  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

El Circuit de Catalunya promou la donació de sang per cinquè any consecutiu

24/4/2013

La campanya es realitzarà dissabte 27 d’abril durant la celebració del Campionat d’Espanya de Velocitat (CEV Repsol 2013)

    

El Circuit de Catalunya promou per cinquè any consecutiu la donació de sang, junt amb el Banc de Sang i Teixits i la col·laboració de la Federació Catalana de Donants de Sang i la Creu Roja. La campanya de recollida es realitzarà el proper dissabte 27 d’abril durant la celebració del Campionat d’Espanya de Velocitat (CEV Repsol 2013) al Circuit.

 

Tots aquells que vulguin donar sang ho podran fer de 10 a 18h, estacionant el vehicle al pàrquing In6, accedint a les instal·lacions del Circuit per la Porta 3 i dirigint-se a la Suite Corporate, situada a la tercera planta de la Tribuna Principal. S’obsequiarà als donants amb fins a 1.000 entrades per assistir al Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP™, del 13 al 16 de juny al Circuit de Catalunya.

 

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques: ser major d’edat, pesar 50 quilos o més i, en cas de ser dona, no estar embarassada. A més, per donar sang no cal estar en dejú.

 

Al web www.donarsang.gencat.cat hi ha tota la informació relacionada amb la donació de sang: preguntes freqüents, usos de la sang, punts de donació fixos i mòbils i notícies relacionades amb la donació.

 

El CEV Repsol celebra la cita inaugural al Circuit de Catalunya

Els dies 27 i 28 d’abril, el CEV Repsol 2013 celebrarà la primera cita de la temporada 2013 al Circuit de Catalunya, amb les primeres curses de l’any dels campionats Moto3™, Moto2™, Stock Extreme i la copa monomarca Kawasaki Z Cup 2013.

 

A banda de l’interès esportiu del campionat, que consta de set proves, els aficionats podran gaudir d’una exhibició de vols acrobàtics a càrrec de Repsol, nou patrocinador del certamen, el diumenge a les 10.20h, mentre que a la mateixa hora es realitzarà la visita al pit-lane, només pels 100 primers que es dirigeixin al Centre d’Acreditacions del Circuit de Catalunya el mateix diumenge a partir de les 8.30h.

 

Les invitacions pel CEV Repsol 2013 es poden descarregar al web del Circuit www.circuitcat.com i al web del campionat www.cevrepsol.com.