Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:25  |  22/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Alumnes del Bàsic 3 de Montmeló fan les seves recomanacions bibliogràfiques

23/4/2013

Als Cursos de Català per a Adults tenen uns alumnes molt actius. Al desembre van participar en les lectures de l’acte que es va fer amb motiu de l’any Sales, Calders i Tísner. Al març, van participar en el Dia Mundial de la Poesia i ara, per Sant Jordi, volen donar a conèixer les seves opinions sobre els llibres que han llegit, la majoria d'ells de lectura fàcil.

 

Així, després d'haver fet el grup de lectura al Bàsic 2, en aquesta ocasió se'ls ha donat la llibertat d'escollir l'autor o la temàtica que prefereixen i se'ls ha demanat que elaborin un petit text on puguin reflexionar i donar l'opinió sobre el llibre: la temàtica, els personatges, l'època, l'estil...

 

Des dels cursos de català es volen impulsar diferents activitats, perquè estudiar una llengua, no és només assistir a les sessions presencials que es fan a l’aula; també és interactuar dins la societat catalana, especialment en l’àmbit de la cultura i les tradicions.

 

Per aquest mateix motiu, al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) estrena un nou apartat, el de Llengua i cultura, al web. A més de celebracions, certàmens, conferències, exposicions o premis relacionats amb les diferents vessants que el programa abasta amb la intenció de promoure la llengua i la cultura catalanes (com ara la literatura i el foment de la lectura, el cinema, el teatre, la música, els jocs, la cultura tradicional o el voluntariat lingüístic), la nova pestanya del web incorpora apartats que fan referència a fets culturals o socials en concret (com ara la Diada de Sant Jordi o el Dia Internacional de les Dones).

 

Per saber el que es farà per Sant Jordi des dels serveis i oficines de català arreu del territori cliqueu www.cpnl.cat

 

Recomanacions bibliogràfiques alumnes B3


Informació relacionada