Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:02  |  16/11/2018

Data i hora oficial

El temps

La tercera edició de l'Esperit de Montjuïc ha estat presentada al Circuit de Catalunya

5/4/2013

L’Esperit de Montjuïc, primer revival de l’esport de motor del país, ha estat presentat avui a les instal•lacions del Circuit de Catalunya. Jesús Pozo, organitzador de l’esdeveniment, ha explicat en roda de premsa els detalls de la que serà la tercera edició de l’Esperit de Montjuïc, del 12 al 14 d’abril, en un acte en el qual també hi ha participat Salvador Servià, director general del Circuit de Catalunya.

 

Salvador Servià: “És admirable la passió amb la què els organitzadors preparen aquesta prova i la de temps que hi dediquen. No deixeu de venir a l’Esperit de Montjuïc, perquè trobareu un espectacle molt bonic i espero que el gaudiu”.

 

Jesús Pozo: “L’Esperit de Montjuïc és un espectacle per a tots els públics i pretén ser una festa, un parc d’atraccions diferent que se celebra un cap de setmana a l’any al Circuit de Catalunya. El programa d’activitats paral•leles a la competició és realment imbatible”.

 

L’Esperit de Montjuïc portarà a la pista les curses inaugurals del FIA Historic F1 i Sport Car, curses de prototips de Grup C, de GT i Turismes anteriors al 1966, el nou Trofeu Javier del Arco així com la Porsche GT3 Cup Challenge Brasil. El programa d’activitats també serà protagonista del cap de setmana, amb atraccions per a grans i petits, música en directe dels anys 60 i 70, concursos, una zona village i un carrer vintage, espectacle aeri amb les evolucions d’avions clàssics, així com la celebració de múltiples aniversaris: Ford GT40, Porsche 911, els models 1400, 1500, 132, Ronda 230, Ibiza i Córdoba de Seat i el 4/4 i l’Alpine A110 de Renault, entre moltes altres activitats.

 

Per culminar l’acte de presentació, s’ha realitzat una exhibició a la pista del Circuit a càrrec d’algunes de les unitats que seran homenatjades a l’Esperit de Montjuïc: un Ford GT40, un Porsche 911, un Alpine-Renault A110 i un Seat 1400. Per sobre d’aquests vehicles, ha sobrevolat una avioneta Zlin Z 50LS, realitzant acrobàcies aèries.

 

Entrades amb descompte si es compren abans del 9 d’abril

Les entrades per l’Esperit de Montjuïc es poden adquirir amb fins un 20% de descompte si es compren abans del 9 d’abril. En aquest període de prevenda, es pot comprar l’abonament de tres dies per 50 euros, l’entrada de divendres per 15 euros i la de dissabte i diumenge per 20 euros cada dia. Tiquets disponibles a www.circuitcat.com. Entrada gratuïta per a menors de 12 anys, Abonats Socis i Oficials del Circuit i 2x1 en la compra d’entrades amb la targeta RACC Master durant tot el període de venda.