Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:56  |  20/05/2019

Data i hora oficial

El temps

El Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, Premi de l’Aigua 2013

20/3/2013

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua reconeix així la trajectòria de l’organisme en l’any del seu 25è aniversari

 

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua (ACAA) ha atorgat al Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs un dels Premis de l’Aigua 2013 en reconeixement a la gran tasca duta a terme per aquest organisme des de la seva fundació, l’any 1988.

 

L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc ahir al vespre, a la seu del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya, ubicada a Barcelona. Com cada any, aquest acte es fa coincidir al voltant del Dia Mundial de l’Aigua, que se celebra el 22 de març.

 

El president del Consorci, Sergi Mingote, va ser l’encarregat de recollir el diploma de mans del delegat de l’ACAA a Tarragona, Joan Manuel Sánchez. Mingote va voler dedicar el reconeixement a “totes aquelles persones i institucions que han treballat i col·laborat en aquesta tasca i han fet possible la recuperació fluvial de la Conca del Besòs”.  “L’aigua no té colors polítics i així ho entenem des del nostre Consorci. Ara més que mai és moment de sumar i buscar consensos”, va afegir el president durant la seva intervenció.

 

Els Premis de l’Aigua, que enguany han arribat a la seva 14a edició, van néixer l’any 2000 amb la voluntat de guardonar les iniciatives dutes a terme dins l’àmbit de l’aigua a Catalunya, així com les trajectòries professionals i empresarials, relacionades amb les finalitats de l’ACAA.