Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:45  |  14/11/2018

Data i hora oficial

El temps

S’extingeix el contracte amb el director de Vallès Visió i s’arriba a un acord amb Lavínia

20/3/2013

El Consorci Teledigital Mollet (CTM) ha decidit donar per extingit el contracte laboral d'interinitat que tenia amb el director de Vallès Visió, Jordi Seguer. Ho fa per causes objectives i organitzatives. A la notificació es destaca el fet que l'abandonament de Vilanova, primer, i de La Llagosta i Sant Fost, després, han tingut conseqüències econòmiques per al CTM i per als sis membres que hi continuen. Davant d'aquesta situació s'ha tancat també una reducció del cost del contracte de producció amb Lavínia i s'ha fet necessari un replantajament de l'organització pròpia del CTM amb l'objectiu de racionalitzar-la i reestructurar-la com a mesura d'austeritat i de contenció de la despesa. Aquest acord es donarà a conèixer en els propers dies.

 

D'aquesta manera, el CTM es queda reduït, com a mostra d'austeritat, a la mínima expressió amb un assessor gerencial que, des del mes de gener percep un 20 % menys de la seva retribució anterior, i una administrativa.

 

Davant les darreres acusacions fetes cap als continguts de VV, només cal recordar que Consell de l’Audiovisual de Catalunya, que és l'autoritat independent de regulació de la comunicació audiovisual de Catalunya, ha reafirmat la pluralitat del canal, la informació veraç i rigorosa elaborada pels excel·lents professionals que formen la plantilla de Vallès Visió i ha rebutjat qualsevol acusació de censura informativa.

 

A més, el projecte ve avalat pels mateixos espectadors (el share s’ha duplicat durant el darrer any), amb 48.000 espectadors que segueixen la seva programació, amb un 'share' superior a canals generalistes com 8tv, la 2, o Neox, i que l’ha convertit en el mitjà supramunicipal de referència del Baix Vallès. Per aquest motiu, la voluntat del CTM és la de mantenir la mateixa línia programàtica perquè entenem que es dóna la necessària resposta a la demanda ciutadana ( entitats, clubs, ong's, treballadors,....).

 

En els darrers mesos, també s'ha activat a través de la pàgina web 'change.org' una plataforma anomenada 'Amics de Vallès Visió' que compta ja amb el suport de 335 persones, la majoria de l'àmbit.