Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:59  |  11/12/2018

Data i hora oficial

El temps

El Circuit llança el Gold Member Women

13/3/2013

Un producte creat per dones en el marc del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013    

 

El Circuit de Catalunya ha llançat el Gold Member Women, un producte creat per dones i destinat a dones amb el qual podran combinar els negocis amb un dels espectacles més prestigiosos del món, el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013, del 10 al 12 de maig.

 

El Gold Member Women permetrà viure una experiència única des d’una Suite Gold amb una personalització exclusiva per a dones amb servei de càtering selecte i beauty pack d’obsequi, amb seient numerat de divendres a diumenge a la Tribuna Principal del Circuit de Catalunya i plaça de pàrquing.

 

El Circuit de Catalunya ha creat aquest producte amb tal d’adaptar-se a les noves tendències i necessitats, davant el progressiu augment de la dona en el món laboral com a executives, empresàries o directives de grans empreses. El FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 és el marc perfecte per fer contactes amb negocis i consolidar els que ja es tenen, i el Gold Member Women proporcionarà un escenari afí amb serveis i productes especials per a dones durant tota l’estada.

 

El preu del Gold Member Women amb entrada de tres dies a Tribuna i servei de càtering per dissabte i diumenge és de 1000 euros + IVA, mentre que també s’ofereix l’opció de servei de càtering per divendres per 50 euros + IVA addicionals.

 

A més, entre totes les usuàries de la modalitat Gold Member Women, se sortejarà una jornada de conducció amb un Ferrari al Circuit de Catalunya.

 

Més informació: Àrea Comercial: 93 571 97 06 o comercial@circuitcat.com