Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:17  |  22/02/2019

Data i hora oficial

El temps

La Mitja torna a Montmeló

7/3/2013

El passat diumenge 3 de març de 2013, es va celebrar la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. Aquesta vegada es commemorava la 20a edició i a més la prova ha passat a formar part del calendari de Campionat de Catalunya, la qual cosa dóna idea del nivell adquirit en aquests anys per la Mitja.


Per Montmeló, el pas de la Mitja es va fer durant la primera part de la prova. Això va fer que es pogués veure als corredors de manera més agrupada. En aquesta ocasió, el recorregut va passar per primera vegada pel vial de ronda del riu Congost obert recentment. Després del pas pel polígon del Pedregar, el gruix de participants es van dirigir pel carrer de Vic cap a l'avinguda de Pompeu Fabra i cap al polígon de Sota el Molí. La part més dura del recorregut de Montmeló seria la pujada de passeig del riu Besòs fins arribar al nou pont que enllaça amb la carretera de la Roca, direcció cap a Montornès.


Dels 5500 participants que van prendre la sortida, els que primer ho van fer van ser els participants de la Mini, de gairebé 6 km de recorregut. Antoni Guil es va donar cita a la sortida amb la resta d'alcaldes dels municipis organitzadors, però en aquesta ocasió a més es va sumar al gruix de participants de la Mini. En arribar es va mostrar molt feliç d'haver participat, malgrat el cansament.


La prova és ja un referent per als municipis organitzadors i mostra d'això va ser la gran afluència de públic que va sortir a animar als diferents nuclis pels quals va passar. L'organització a més va agrair la bona climatologia del dia i que no hi hagués cap incident.