Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:19  |  20/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Montmeló acull l'exposició "Aigua en equilibri"

  • L'aigua en equilibri

    L'aigua en equilibri

  • L'aigua en equilibri

    L'aigua en equilibri

5/3/2013

A partir d'aquest dimecres 6 de març i fins divendres 22 de març, el vestíbul de l'Ajuntament, ac ulll'exposició itinerant "Aigua en equilibri", que tracta dels principis bàsics de la nova cultura de l'aigua i la gestió sostenible dels rius, en el marc de la campanya La Xarxa estalvia aigua i com a recurs de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

 

L'exposició explica com aconseguir el bon estat ecològic de l'aigua i dels rius, com assegurar-ne l'ús sostenible a partir de la recuperació i de la gestió de la demanda, i com promoure la participació ciutadana en la planificació i gestió de l'aigua.

 

Aquesta iniciativa s'emmarca en la campanya d'estalvi d'aigua que promouen l'Agència Catalana i de l'Aigua (ACA) i la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

 

La campanya es complementa juntament amb l'exposició, amb una xerrada informativa el divendres 22 de març, a l'espai del mercat setmana (plaça de la Quintana). Coincidint amb el Dia Internacional de l'aigua, des del  departament de Medi Ambient de l'Ajuntament, es farà entrega d'uns kits d'estalvi per a col·locar a les aixetes, durant tot el matí  i Enric Coll, representant de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, farà una xerrada sobre mesures d'estalvi d'aigua.