Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:31  |  17/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Els Formula One Test Days ofereixen un atractiu programa d’activitats

27/2/2013

Els entrenaments col·lectius de pretemporada prossegueixen al Circuit de Catalunya del 28 de febrer al 3 de març

 

Completats els quatre primers dies d’entrenaments de pretemporada de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya, els equips duran a terme les últimes quatre jornades de test abans que comenci el Mundial. Serà del 28 de febrer al 3 de març al Circuit de Catalunya, una ocasió perfecta per gaudir dels monoplaces de Fórmula 1 així com també del programa d’activitats que s’ofereix als Abonats Socis, Oficials del Circuit i convidats d’Hospitalitat.

 

Aquests col·lectius, podran realitzar diàriament el pit-walk, tot aprofitant l’aturada del migdia dels equips, de 13:00 a 14:00h, amb accés pel box 50. També podran assistir a les conferències relacionades amb el món de la Fórmula 1, a la sala de brífing del Circuit. Amb places limitades segons ordre d’assistència, el programa previst és el següent:

 

Dijous 28 de febrer a les 17:30h: “Pneumàtics temporada 2013”, a càrrec de Mario Isola, Pirelli Racing Manager.

 

Divendres 1 de març a les 13:00h: “Com neix un monoplaça de Fórmula 1”, a càrrec d'Alan Peasland, Red Bull Technical Partnership Manager.

 

Dissabte 2 de març a les 13:00h: “El rol del pilot provador a l'Scuderia Ferrari”, a càrrec del pilot Marc Gené.

 

Diumenge 3 de març a les 13:00h: “La meva nova etapa a l'Scuderia Ferrari”, a càrrec del pilot Pedro de la Rosa.

 

Diumenge 3 de març a les 17:00h: “Utilitats de la Fórmula 1 en la vida diària”, a càrrec del periodista José Manuel Zapico, de "Virutas de Goma".

 

Cada tarda, a partir de les 17:15h i a excepció del dijous 28 de febrer, estarà disponible l’F1 Track Bus per realitzar una volta al traçat del Circuit. Tots aquells amb entrada de tres dies del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA també podran prendre part en aquesta activitat.

 

També se celebrarà el FOTA Fans’Forum en el marc dels Formula One Test Days, demà dimecres 27 de febrer a la seu del RACC de Barcelona, amb inici a les 18.30h.

 

Com assistir als Formula One Test Days

L’entrada pels Formula One Test Days té un preu de 15 euros cada dia laborable i de 20 euros diaris el cap de setmana. Tots aquells aficionats que tinguin entrada de tres dies del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA, amb un 10% de descompte si es compra fins a l’1 de març, podran accedir gratuïtament als Formula One Test Days. Abonats Socis i Oficials del Circuit de Catalunya, així com també menors de 12 anys, poden accedir als entrenaments gratuïtament presentant les corresponents credencials.