Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:22  |  16/02/2019

Data i hora oficial

El temps

Falten voluntaris per a la propera edició del Voluntariat per la llengua a Montmeló

  • .

    .

22/2/2013

S’obre el nou període per participar en el programa del voluntariat lingüístic

 

L’Oficina de Català de Montmeló ha organitzat fins ara setze edicions del programa del Voluntariat per la llengua a Montmeló i compta amb la col•laboració de diversos establiments i entitats del poble.

 

Gràcies a aquest programa es posa en contacte una persona que parla català de manera habitual (voluntari) amb una altra que, tot i tenir els coneixements bàsics per parlar-lo, encara no s’ha atrevit a usar el cátala (aprenent).

 

El programa va adreçat a persones majors de 18 anys i suposa un compromís mínim de 10 hores (una hora a la setmana durant deu setmanes) per tal de trobar-se on vulguin i parlar tenint en compte que no hi ha cap tipus de condicionament pel que fa als temes de conversa. La participació al Voluntariat per la llengua facilita que les persones, que tenen coneixements de llengua catalana i encara no la parlen, guanyin prou fluïdesa per incorporar-la de manera natural en les activitats quotidianes, laborals o de relació social. I a la vegada fa que les persones que parlen habitualment el català no canviïn de llengua si s’adrecen a persones desconegudes o bé es pensen que el seu interlocutor és originari de fora de Catalunya.

 

Tant si vols deixar-te anar a parlar en català com si vols ajudar a algú a fer-ho, adreça’t a l’Oficina de Català de Montmeló durant el mes de febrer i març i dóna les teves dades personals: nom, cognoms, edat, adreça completa, telèfon i adreça electrònica. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

 

Oficina de Català de Montmeló (pl. de la Vila, 1), montmelo@cpnl.cat, telèfon 93 572 00 00 (ext. 144).