Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:00  |  14/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió duplica en el darrer any el seu ‘share’

21/2/2013

Segons l’estudi realitzat per l’empresa externa Infortècnica, la televisió de referència del Baix Vallès és seguida per 48.000 espectadors, 18.000 més que l’any passat


El ‘share’del canal s’ha duplicat en un any i s’ha situat en el 4,3 per cent de l’audiència, superior a les quotes d’altres canals generalistes, com 8tv, Neox, La 2 o Intereconomia


La televisió del Baix Vallès s’ha convertit en poc temps en el mitjà de referència del territori per a conèixer l’actualitat de casa. Un estudi, realitzat aquest mes de febrer per l’empresa externa Infortècnica, destaca que més de 48.000 espectadors segueixen els continguts de Vallès Visió de manera regular, 18.000 més que en l’estudi anterior, i li dediquen una mitjana de 23 minuts al dia.


L’estudi indica també que VV ha aconseguit el 4,3 per cent de l’audiència. Una dada que ha duplicat la xifra del segon informe (de l’any passat) on es contemplava una audiència del 2,4 per cent. Aquest share és molt semblant al d’altres canal autonòmics com, per exemple, Cuatro (4,8%), i superior a 8tv (3%), La 2 (2,4%), al canal informatiu 3/24 (2,3%), Clan TVE (1,7 %), Teledeporte (0,9%), Barça TV (0,7%) o Intereconomia (0,5), segons les dades recollides a la darrera onada del Baròmetre de la Comunicació (novembre de 2012). D’entre els 48.000 espectadors habituals, més de 5.500 la sintonitzen cada dia.


Les dades obtingudes en aquesta enquesta són, pel president del Consorci Teledigital Mollet, Josep Monràs, molt satisfactòries i reflecteixen el què vol la societat: “Amb la campanya de recollida de signatures de suport a VV ja va quedar clar que VV és dels ciutadans i que la consideren seva. Aquest informe ve a ratificar aquest fet: aquests 48.000 espectadors deixen clar que el projecte de Vallès Visió funciona, i que és una televisió pública, de proximitat i d’una excel·lent professionalitat”.


La valoració de la programació del nostre canal és de notable. Programa per programa, els més valorats són els dos informatius diaris, amb un 7,2 de nota, seguit per La Prèvia, amb un 7,1, el programa d’entrevistes Parlem-ne i El Partit obtenen un 6,8, el debat, Visions, un 6,7 i el programa de reportatges 8 Visió, un 6,6. En global, VV obté una nota mitjana de 6,6.


Per franges horàries, l’audiència es concentra a la nit amb un 53,8 %, seguit de la tarda, amb un 31,3 %. Els caps de setmana i els dilluns són els dies amb més seguiment de la setmana. Per sexes, el seguiment és homogeni, igual que per edats, ja que el canal del Baix Vallès compta amb un seguiment equitatiu en els diferents grups d’edat.